söndag 1 augusti 2010

“Minipapperskorg”

Nu har vi kommit tillbaka från vår kortsemester. Har bl a varit i Jönköping och där tänkte jag handla lite scrappsaker men den ena Scrappbutiken hade stängt juni-juli och igår var det ju den 31:a juli så det var lite otur. Nästa butik hade öppet men sorteringen där var mycket dålig. Saknar Annas f d scrappbutik i Karlstad, där var det jättebra öppettider och ett mycket stort urval.

Det är ju så roligt med att tillverka saker som man behöver också. Jag har gjort en papperskorg som jag har på badrummet till mina tomma pipetter (tar ögondroppar morgon och kväll) förut hade jag en tom pappkartong som jag nu altrat i badrummets färger. Byter jag gardiner så brukar jag måla ljuslyktor som matchar gardinerna, det är roligt med allt man kan tillverka själv.

Minipapperskorg

Minipapperskorg (2)Nu ska vi ut i skogen och leta kantareller.

Ha en trevlig fortsatt söndag.

Maritha   

4 kommentarer:

TesaB sa...

Men åhhhh så fiffigt och SNYGGT!!! Och i din favoritfärgkombination också!!! Håller tummarna att ni hittar en massa god svamp!!!

essemia sa...

Vilken jättesnygg korg du gjort. Har blivit många inlägg som jag missat, men nu tittat igenom. De där blommorna är så fina. Men hur sätter man ihop de olika delarna? Ska försöka mig på såna jag också tänkte jag.
Hoppas du har en bra söndag kväll.
Kram Elzie

Rose sa...

oh this is beautiful and how fun to pamper yourself :)

li-bee-ti sa...

Are you sure it it for the trash???!!! So elegant! I love it!