måndag 16 augusti 2010

Barnbarn

Idag känns det som det är höst, tänk att vädret kan slå om så fort. Den här sommaren har det ju varit ett underbart väder. Vi har haft en rolig sommar, vi har ju 4 barnbarn och alla utom Rebecca har varit hos oss men hon ska också komma till oss snart. Först fick vi ju rå om Sixten som jag visat tidigare, sedan var det Jonathans tur och vi hade så roligt, badade, spelade minigolf och varje kväll spelade vi kort. En dag åkte vi till Storebro,  tittade på min gamla skola och huset där jag bodde som barn.

PICT1657

PICT1659

 

Här är vi i Storebro och tittar på Visans Skepp, det är 20 (tror jag) stenar som har olika visor inhuggna i sten, bl a en del av  Evert Taubes visor. I bakgrunden ser man Stångån.

Förra veckan var Isabella och Nanny här och det var jätteroligt. Nanny brukar få vara hos oss ibland, vi har haft en Shih-Tzu i 13 år som hette Fanny. Vi skaffade Fanny när barnen flyttade för det blev så tomt, hade aldrig haft hund förut och hon blev som en familjemedlem. Saknaden efter henne blev mycket jobbig så vi bestämde oss för att bara "låna" hundar i fortsättningen. Nanny har varit på många utställningar och fått fina priser.

       

Isabella var hos oss från tisdag till torsdag men vi hann med mycket, badade, spelade minigolf och på onsdagskvällen var vi på bio och såg "Som hund och katt" det blev också många promenader med Nanny.

Isabella och Nanny (2)

   Isabella och Nanny

Här är Nanny klippt så hon ser ju mindre ut när hon inte har så mycket päls. Isabella fick många "pussar", det är så roligt med både barn och hundar, det blev så tomt när dom åkt hem. Isabella har börjat i första klass idag.

Maritha

4 kommentarer:

TesaB sa...

Vilka härliga foton!!! Fantastisk hund, jisses och hålla päsen i det skicket!!! :D Och vad mycket kul ni hittat på!!!!

Rose sa...

what a FUN time with the grandchildren :) that is one beautiful dog!

Lisa-olsi sa...

En sån söt vovve :)
Dom ser ut att trivas ihop de två.
Kram Lisa

essemia sa...

Vilken härlig tid ni haft med barnbarn och hund. Man kan se att den hunden är omhuldad av utställande ägare. Sån päls hon har.

Hoppas allt är bra med dig. Här är det jobbedags igen i morron.
Kram Elzie