torsdag 2 september 2010

Bröloppsdag

Nu har vi varit ute och festat från måndag - tisdag, hade 41-årig bröllopsdag i måndags. Vi var till Åland och det var en otroligt fin resa, fantastiskt väder, solen sken och det var helt vindstilla. Vi satt ute på däck både på måndagskvällen och tisdagsförmiddagen.

DSCN0805Maten var mycket god och utsikten är ju helt perfekt. Grannen skjutsade oss till och från bussen och som tack hade jag "altrat" en tändsticksask. Det syns nog inte så bra att det är en tändsticksaska (jag är ju som jag skrivit tidigare, ingen duktik fotograf). Hade precis gjort en till min arbetskamrat som fyllde 40 år igår, han håller på att installera en kakelugn så vi hade samlat till spisställ och en vedkorg därför passar det ju bra med lite tändstickor också.

Imorgon ska vi åka till barn och barnbarn och vara där tills på söndag. Arne ska sätta upp en trappa till en nyinredd övervåning och vår son fyller år på lördag. Det är alltid så roligt att få träffa sina barnbarn.

Önskar er alla en trevlig och skön helg!

Maritha

1 kommentar:

TesaB sa...

Vad mysigt det ser ut! Kul att ni fick så fint väder och att ni hade en härlig kryssning! Dina tändsticksaskar är helt underbara!!! Vilken kul present att ge bort!