söndag 19 september 2010

Födelsedagar

I fredags fyllde min kära dotter och en kompis år så jag skickade grattiskort. Jag gillar att göra stafflikort så det fick Lotta men att göra kort till Tesa är inte lätt för hon gör så fina själv men jag gjorde ett i en helt annan stil än jag brukar. Så här blev resultatet...

Lotta, grattiskort

Det har tagit sin tid att få fram korten, är inte helt överens med mitt Photoshops-program, har anmält mig till en kurs för att lära sig hantera digitala bilder. Jag tycker att det är så roligt men ibland blir jag så förb.... och då tänker jag att lägg ner det här för du kan för lite och det är ju inte meningen att man ska bli arg när man gör något roligt.

Grattiskort

Det här fick Tesa. Tänkte att jag måste göra något lite annorlunda för hon gör ju så mycket fint själv. Jag ska fira henne när vi träffas, vi ska ju på Svensk Scrapbookings konvent den 2-3 okt och det ska bli så kul.

Nu ska vi snart åka till min bror och hämta ved, det är lite osäker väderlek idag, blåser en hel del men jag hoppas att det blir lugnare framåt eftermiddagen för jag har en väninna som tillsammans med sin dotter och barnbarn ska hem från Gotland.

Ha en trevlig söndag!

Maritha

4 kommentarer:

TesaB sa...

Båda korten är helt underbart fina! Tack snälla du!!! Mitt kort har fått hedersplatsen på bänken och jag tittar på det varje gång jag går förbi!!!!

Lisa-olsi sa...

Ett jättefint kort,
snygg form på det.
Kan vara bra att ta en kurs,
jobbigt att bli så ilsk *fniss*
men jag förstår dig :)
Kram Lisa

Rose sa...

both are beautiful :) LOVE the oval one :)

ulrika_m sa...

Vilka underbara kort! Du är verkligen duktig, det är så roligt att se allt fint du gör. Jag förstår att Tesa måste ha blivit väldigt glad! Kul att ni kommer på träffen, det är inte långt kvar nu! *längtar*

Kramar!