onsdag 1 december 2010

Vilken vinter…..

Nu finns det ingen tid för att scrappa, all energi går åt till att ta hand om snö och vänta på inställda tåg. Förra tisdagen hade vi ingen snö här i Gamleby utan här vräkte regnet ner när jag kom till jobbet i Åtvidaberg var det alldeles vitt av snö. Nu är det tvärt om, det är mycket snö där än men här är det nästan kaos. i Västervik är det ännu mer så igår kunde inte stadsbussarna gå som dom brukar. Var ute på förmiddagen och tog några foton, passade på för solen sken och det snöade inte, imorgon ska det bli mer…..

DSCN1018DSCN1019DSCN1020

Så här stod det i Västerviks-Tidningen idag;

Attraktivt Tjuvgods.

Håll hårt i snöskyffeln! Snöskyffeln har blivit hårdvaluta i Västerviks Kommun så nu är det bäst att låsa in den efter avslutad skottning….

Imorgon ska jag åka tåg till jobbet men hela dagen idag har tågen varit inställda och ersatta med buss vilket medför stora förseningar. Det är en jobbig tid nu med att vara pendlare både om man åker bil, tåg eller buss.Jag gillar alla våra årstider men det kunde ju vara lite lagom med allt, det verkar som vi inte har pengar i Sverige längre för att ta hand om en snörik vinter.

Maritha

 

3 kommentarer:

li-bee-ti sa...

Oh, my!!! It's amazing! and here, in Israel, we're having such a warm weather, with nor sign for rain (and that is very very bad for us!!).
Come to a vacation here... we'll warm you up :))).
Warm hugs from me!

TesaB sa...

Heeerre min je! Det kallar jag snö!!! Fast vackert är det - också!! Puss!

AnnikaS sa...

Det är sannerligen en hel del snö. Riktigt vackert, fast det ser inte ut som att ni behöver mer snö på ett bra tag.
kram Annika