onsdag 6 oktober 2010

Träff i Karlstad...

Vilken helt otrolig trevlig helg jag har haft, visste innan jag åkte till Karlstad att det skulle bli kul. Tesa och jag var ju där i mars och då bestämde vi att vi ville göra om det. Fick tidigt veta att det skulle bli en träff i oktober så vi anmälde oss direkt, samtidigt började vi spara för det är en stor del av nöjet att få handla och det gjorde vi som ni säkert sett i Tesas blogg, det är så roligt att ha ett mål. Jag kom också hem med en hel del men jag var inte så smart att jag fotade, det skulle varit kul.

Allt var så välordnat, jag gick på flera demonstrationer och det var så intressant. Fick också träffa Anna, hon var inte med som deltagare den här gången, jag visste det innan och tyckte det var tråkigt att hon inte var med men hon kom och hälsade på så det blev ju en roligt överraskning.

Vi fick så god mat och trevlig underhållning, det var verkligen en helg att minnas.

I en av utmaningarna skulle vi göra ett LO av ett foto som Helena tog på oss alla, bara det är ju jättekul att ha som minne. Jag hann inte bli färdig så jag gjorde mitt LO färdigt när jag kom hem. Jag fick så mycket inspiration så jag har fått en hel del gjort bl a ett bröllopskort med tillhörande ask som min väninnas dotter ska få, hon gifter sig den 16/10 så jag får visa det när jag kommer hem. Har fullt upp nu för på fredag åker vi till Turkiet på semester och kommer hem den 24/10 det ska bli skönt att få semester. Ett stort tack till hela gänget på Svensk Scrapbooking för en hellyckad helg!

Maritha

6 kommentarer:

Lisa-olsi sa...

Det låter som en härlig träff.
Fin LO men varma färger.
Ha en underbar semester :)
Kram Lisa

TesaB sa...

Tack snälla du för en fantastisk helg!!! Sååå himla kul!!! Och vilken jättefin layout!!! Supersnyggt papper och fina detaljer!!!

M@gs sa...

Tack för jättetrevligt bordssällskap. Va fin LOn blev när den var klar. Hoppas att vi ses i vår igen!
Kram

AnnikaS sa...

Jag förstår att ni haft en härlig helg! Alltid inspirerande att träffa andra, utbyta tankar och idéer och bara få vara runt så många andra kreativa personer!

Din layout är jättefin, en riktigt kul grej att ha som minne!
kram Annika

Rose sa...

what a wonderful layout and such great memories :) glad you and Tesa had a blast!!
have a fab trip to Turkey :)

li-bee-ti sa...

Oh, it sure looks like you had a great time there!

And I just got your fab present. I was so touched and happy about it.
THANK YOU VERY MUCH!